Poznaj raport roczny 2023

Cóż, „a lot is cooking”, a wszystko to zostało podsumowane w naszym NOWYM Rocznym Raporcie Zintegrowanym „What's Cooking?” za rok 2023, w którym po raz pierwszy uwzględniamy nasze Ambicje Zrównoważonego Rozwoju oraz wyniki w CSRD.

Szczególnie istotnym wydarzeniem w 2023 roku było w marcu wprowadzenie naszej nowej strategii, która obejmuje cel, nasze podstawowe strategiczne przekonania, nowe wartości i, co najważniejsze, nową nazwę firmy, aby to wyrazić.

W tym rocznym raporcie zagłębiamy się w nasze 6 strategicznych filarów, aby osiągnąć Zrównoważony Wzrost Opłacalny na rok 2023 i dalej - zawsze kładąc na pierwszym miejscu nasz must-do cel Światowej Klasy Bezpieczeństwa i Bezpieczeństwa Żywności:

1. Wszystko zaczyna się od „Engaged Employees”: bez zaangażowanych osób żaden plan strategiczny nie może być kiedykolwiek skuteczny!

2. Rebuild Innovation” oznacza odnowienie innowacji, aby mieć znaczący wpływ na naszych klientów i konsumentów w tych nowych wymagających czasach.

3. W „Portfolio Refocus” było i będzie kilka inicjatyw, takich jak dodanie nowych globalnych bohaterów - oprócz lasagne - do naszego portfolio Gotowych Dań, i tak, oferujemy konsumentom również alternatywy wegetariańskie i roślinne obok naszych pysznych dań mięsnych.

4. Grow Excellence” podkreślał kontynuowany program poprawy naszej Doskonałości Operacyjnej oraz wdrożenie niektórych działań w celu budowy również Doskonałości w Sprzedaży i Marketingu.

5. Digital acceleration” to deklaracja ciągłej pracy nad mapowaniem i harmonizacją naszych podstawowych procesów oraz ich uproszczeniem, wzmocniona odpowiednimi i nowoczesnymi cyfrowymi rozwiązaniami i systemami.

6. Ostatnim, ale z pewnością nie najmniej ważnym, jest nasze przekonanie o „Lead our industry in sustainability”, ponieważ „Yes We Care”.

Jesteśmy dumni z naszych osiągnięć w 2023 roku i z niecierpliwością czekamy na dostarczenie naszej podróży w 2024 roku, wspólnie budując naszą przyszłość razem z naszymi pracownikami, klientami, dostawcami i innymi partnerami.

Kliknij tutaj, aby odkryć nasz Raport Roczny 2023

Nasze najnowsze wiadomości

plant

Come a casa® becomes greener with her newest plant-based lasagne

Come a casa is taking a significant step in sustainability. This April, Come a casa launches a 100% plant-based lasagne bolognese with the same delicious taste and affordability as their classic version, but with a remarkable 85% reduction in plastic packaging. Prior to its official release in Belgian supermarkets, a select group of consumers had the chance to taste the latest recipe without even realizing it.

TBE-place-holder 4-3 B Exploring strategic options Business Unit Savoury

Exploring strategic options Business Unit Savoury

What's Cooking Group communicates that it has started a process to explore strategic options - including the potential sale of the Strategic Business Unit Savoury

WhatsCookingWommelgem-2 (2)

Less water for greener food

What's Cooking? inaugurates a new sustainable water recycling plant in Wommelgem and aims to reduce its water footprint per kg of product sold by 30% by 2030.

Odkryj wszystkie nasze wiadomości